Referanser

Share

Dangerous Goods Management AS

, , ,

Dangerous Goods Management AS driver kursvirksomhet, produktsalg og rådgivning knyttet til transport og håndtering av farlig gods.

Oliven Reiser AS

,

Turoperatør i Skien som utvikler spennende reiser hvor kultur, aktivitet, livsglede og naturopplevelser står i fokus. Vårt hovedprodukt er sykkelturer men vi tilbyr også firmaturer og andre type turer til hele 16 destinasjoner i Europa, Asia, Sør Amerika og Afrika. Vi bruker løsningen til kommunikasjon med våre kunder, fra påmelding, til fakturering og utsending av reisedokumenter. Bedriften vokser og vi omsatte i 2013 for 38 millioner.

Kreta Eiendom SA

,

Eiendomutvikling / Eiendomsmegling Kreta Eiendom S.A. driver eiendomsutvikling og salg/utleie/megling fra Hellas, hovedsaklig Kreta. De har 30 egne og tilknyttede kontorer som samarbeider tett med megling og salg fra 10 europeiske land.

Kampanje Forlag AS

,

Kampanje Forlag bruker webofficeone CRM for oppfølging av eksisterende kunder, fakturering av abonnement samt oppfølging av kundeprospekt for å sikre salg til nye kunder.

Nordisk Emballasje Testing AS

,

 NET har i dag Europas mest moderne og effektive laboratorium for testing av farlig gods emballasje. Laboratoriet er akkreditert etter ISO17025 og har delegert myndighet fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Luftfartstilsynet og Sjøfarts- direktoratet. 

7 Ocean People AS

, ,

 Bemanning og rekrutteringsbedrift startet i Ålesund i 2010 med fokus på ingeniørtjenester til maritim og olje/gass sektor.  Har opplevd sterk vekst og omsatte i 2013 for kr. 38mill.

Grunnteknikk AS

,

 Tilbyr geoteknisk rådgivning og prosjektering samt grunnundersøkelser. Selskapet ble etablert av to gründere i 2011 og har siden vokst til 12 medarbeidere og omsetning på kr. 27 mill. i 2014.

Pro-Search AS

,

 Rådgivning og Rekrutteringsbyrå i Larvik. Fokus på rekruttering av ledere, mellomledere og fagspesialister i hele sør-norge. Benytter Webofficeone hovedsaklig til rekrutteringsprosessen – annonsering og kandidathåndtering.

Hytech Personell AS

, ,

 Tilbyr rekruttering og bemanningstjenester fra Sola i Rogaland. Selskapet har økt sin omsetning fra 38 til 63 mill. fra 2010 til 2012 og tredoblet sitt resultat til 3,3 mill. i samme periode.